UBB FSEGA
Linia Germană

Talent Management Junior EBS

Un program de dezvoltare dedicat studenților anului 1

Compania EBS Romania, deja partener cu tradiție al UBB, lansează un nou program de dezvoltare dedicat studenților linei germane din universitatea noastră: Talent Management Junior. Sunt vizați studenții specializărilor Administrarea Afacerilor în Limba Germană (Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor) și Informatică în Limba Germană (Facultatea de Matematică și Informatică).

Acest program susține dezvoltarea profesională și personală a celor mai talentati studenți, pregătindu-i astfel pentru viitoarele provocări din mediul profesional și academic. De asemenea, presupune o experiență de învățare ce va fi centrată pe proiecte inovative, pe activități individuale, pe training și discuții libere, dar mai ales pe coaching și mentoring. Atât pe parcursul programului, cât și la finalizarea acestuia, fiecare participant va primi feedback pe baza evoluției individuale, acesta fiind inclus într-un plan individual de dezvoltare.   

EBS oferă studenților posibilitatea de a-și prelungi dezvoltarea începută în cadrul acestui program, selectând cei mai performanți studenți și acordându-le acestora șansa de angajare în companie.

Programul Talent Management Junior 2015-2016 va începe în luna noiembrie 2015 și va avea o durată de un an. Studenții interesați pot trimite CV-urile până în data de 4 noiembrie 2015.

Comentarii

Lăsați un comentariu